Geïsoleerd Stoeltjesprofiel

Met ISO2 introduceert De Smid|Wijnheymer een thermisch geïsoleerd Stoeltjesprofiel waarbij de maatvoering van het traditionele Stoeltjesprofiel behouden blijft.

Dit innovatieve geïsoleerde profiel combineert een klassieke uitstraling met de hedendaagse wensen op het gebied van comfort en veiligheid.

ISO2 is uitermate geschikt voor renovatieprojecten waarbij handhaving van de originele architectuur het streven is en waar bovendien de hedendaagse comfort  gewenst is. Zo leent ISO2 zich uitstekend voor restauraties van monumentale panden.

Het ranke ISO2-profiel is vanwege de industriële uitstraling echter ook aantrekkelijk als toepassing bij meer eigentijdse verbouwingen of nieuwbouwprojecten waarbij een optimaal gebruikscomfort gewenst is.

Door het revolutionaire  ontwerp blijft de typerende rankheid van het profiel onder alle omstandigheden behouden. Ook  meerpuntssluitingen kunnen zo onzichtbaar ingebouwd worden.

Isolatie

Detail geisoleerd stoeltjesprofiel ISO2

Klik voor vergroting

ISO2 is uitgevoerd met een isolator/koudebrugonderbreking waardoor er geen condensvorming ontstaat. De glassponning in dit profiel biedt de mogelijkheid een glaspakket met een dikte van 40mm toe te passen.

Meer informatie over dit product of direct een offerte aanvragen?
Neem direct contact met ons op:

Contact opnemen
ontwikkeld door
MediaMindz